Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Καλή εβδομάδα





Μάλιστα...

11 χιλιομετράκια το Σάββατο για να τεστάρουμε το γόνατο, που κλείδωσε ύποπτα μετά το 25άρι της προηγούμενης εβδομάδας.
Ολα καλά, νύχια μαύρα αλλά οκ, τα καινουργια Asics Gel Fuji Trainer δεν με τρέλαναν στον αγώνα και το επιβεβαίωσα τώρα, επίσης είδα ότι στα λασποβραχα δεν πιάνουν μία και είναι χειρότερα από τα  Salomon XT Wings 2, τα οποία ήθελαν τελικά μισό νούμερο πάνω αν και έχω φοβερό έλεγχο, ενώ τα παλιά μου Asics Trabuco ναι μεν είχαν καλύτερο grip, αλλά ήταν μεγάλα.
(κι εγώ που νόμιζα ότι το πιο δύσκολο πράμα ήταν να βρεις σωστό setup στις αναρτήσεις στο μηχανάκι),
Το καλύτερο παπούτσι μου μέχρι στιγμής είναι το ασφάλτινο Nimbus με πάτους πάντως, σε περίπτωση που έχεις αγωνία και δεν κοιμάσαι τα βράδυα.

Αυτά για τα συστήματα πέδησης, την άλλη φορά ίσως να σου πω για το τι περνάει από το νου μου, όταν τρέχω με τον αυτόματο πιλότο.


Αλλο:
Μια προεόρτια μάζωξη - μπαρμπεκιου του Κωστή με κόσμο που είχα καιρό να δω. Φάγαμε κεμπάπ, μπριζολάκια, λουκάνικα αλλά και ξεφτιλιές από ότι έμαθα... (σεφταλιές).
Μωρά στα πατώματα - μωρά στις κοιλιές -  μωρά στις γιαγιάδες τους (ευτυχώς) - μπύρες - πηγαδάκια και ιατρικές συμβουλές τύπου "'οποιος τρέχει πολύ θα πεθάνει - καλύτερα playstation", και πορτοκαλόπιτα με παγωτό σοκολάταααααααα.... (σάλια στο πληκτρολόγιο, σάλια παντού)

Πολύ ωραία μάζωξη!!

Αλλο:
Καμένος (όχι αυτός, ο άλλος) σβέρκος (είδες;) απο τα τρεξίματα, μπεπανθόλ κάργα, ζέστη (που φρικάρω με τη ζέστη), πολλά νερά για την αφυδάτωση, πως θα τρέχω το καλοκαίρι άραγες;;; ε;;;

Αλλο:
Σήμερα μάδησα δύο κουμκουατιές του Ν, τρύγησα 800 γραμμάρια περίπου, και τα έβαλα ήδη στο τσίπρο με ζάχαρη για λικέρ, παίζοντας με τις αναλογίες χάριν της επιστήμης.
Σε δύο μήνες τα λέμε, το σχεδιο έχει και μία έκπληξη με τα αποκαλυπτήρια του νέου λικέρ.


Συνταγή:
"Πένες αλά το-τιμίτικα-στις-ντόντεκα":
Βράστες με αλάτι + κρύωσ'τες (δες tip ημέρας)
Στο κατσαρολάκι ρίξε: κονσέρβα τόνο σε νερό + πελτέ ντομάτα + πρέζα ζάχαρη + πρέζα αλάτι + πιπέρι σπυρί + κάπαρη + ελιές + λίγο νερό + ότι άλλο γουστάρεις στο πιάτο σου, βράστα για 2 λεπτά και στο τέλος ελαιόλαδο.
Σε μόλις 30 λεπτά θα έχουν μπει σε δύο τάπερ για το γραφείο με τη σαλτσούλα τους και τα αρώματα της και ωραία κόκκινα χρώματα.

Tip της ημέρας:
Τα ζυμαρικά τα βράζουμε ακριβώς όσο λέει η συσκευασία. 
Για να μην λασπώσουν σταματάμε το βραΖμό απλά ρίχνοντας κρύο νερό στην κατσαρόλα, μην τα παγώνεις αν πρόκειται να τα φας επιτόπου. Αν θα τα κρατήσεις για αύριο, βρέξτα με λίγο ηλιέλαιο.

Tip της νύχτας:
Οταν ταξιδεύεις νύχτα, προσπάθησε να μην κολλάει το βλέμα σου στα φώτα του απέναντι. Προσπάθησε να κοιτάς τα όρια της λωρίδας σου στα δεξιά και μακρυά μπροστά σου.


ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ - Μια Βραδιά (What's Your Name)... από PanikRecords

Δεν υπάρχουν σχόλια: